IT je skoro všude.

Co říkáte na informační technologie? Myslím, že jsou tady proto, aby nám lidem pomáhali. Já si to neumím představit, kdyby najednou z ničeho nic ze světa odešly informační technologie a třeba i počítače. Musím se přiznat, že pro mě by to bylo vážně pohroma. Já jsem zvyklá už na pohodlí. Musím říct, že jsem díky počítači a informační technologii opravdu hodně zlenivěla. Tedy myslím ne jako sportovně. Já jsem taková, že opravdu moc ráda sportuji. A taky se nebojím říct, že jsem na sportu opravdu moc závislá. Nedokážu být ani jeden den bez pohybu.

IT je skoro všude, ani to nevnímáte.

Takže každý večer poctivě cvičím. Teď to ale nemá absolutně nic společného informačních technologií i když možná vlastně trošičku ano. Právě na webech a na informační technologii jsem objevila kouzlo cvičení. Na internetu a webových stránkách si hledám různé stránky, které mě učí jak správně a kvalitně cvičit. Takže informační technologie je tady proto, aby nás lidi udržovala skvěle a v pohodě.  Jen si to představte, sedíte pěkně doma a přemýšlíte, co budete dělat. Tak se kouknete na internet a koukněte se co nabízejí nové informační technologie.

IT rozumí už i malé děti.

Vyjede tam opravdu mnoho kvalitních webů. A pak na nějaké najedete a kouknete se. A najednou tam uvidíte vaši oblíbenou herečku, jak cvičí a určitě se do toho dáte taky. A myslím, že právě díky informační technologií jsme takoví, jací jsme. Sport a naše záliby nás dělají lidmi a dělají naši osobnost. Proto já se starám o tom, abych nikdy nelenila a stále dělala něco pozitivního sama pro sebe a pro mé tělo. A práce mnoho kvalitních a přínosných informací hledám na počítač, kde je vážně mnoho skvělých informačních webů, které vás navedou třeba i na lepší životní styl nebo vám poradí kde a jak začít. Věřte, začátky nejsou lehké, ale vždycky se to vyplatí a musí se to nějak ustát. Zkuste to.

Posted in IT